Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش گروه فرهنگی ایرنا از میراث‌آریا، زاهد شفیعی با بیان این خبر گفت: نظر به اهمیت صنعت گردشگری در کشور، سازمان توسعه تجارت ایران و مرکز بین‌المللی تجارت (ITC)، موضوع گردشگری را به عنوان یکی از اولویت‌های اساسی در تدوین اسناد ملی استراتژی صادرات ایران عنوان کردند و با پیگیری‌های معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سال ۱۳۹۹ سند استراتژی ملی صادرات گردشگری کشور تهیه و تدوین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در این سند، مزایای رقابتی گردشگری در چهار حوزه تخصصی گردشگری جامعه محور، اکوتوریسم و طبیعت‌گردی، گردشگری سلامت و گردشگری فرهنگی – تاریخی شناسایی و سپس برنامه اقدام برای بهره‌برداری بهینه از این مزایا ارائه شد.  

شفیعی ادامه داد: بر اساس پیگیری‌های به‌عمل آمده از سوی این وزارتخانه برای عملیاتی کردن استراتژی‌ها و برنامه‌های تعیین شده، سازمان توسعه تجارت ایران هماهنگی‌های لازم را با مراجع ذی‌ربط یعنی مرکز تجارت بین المللی (ITC) به‌عمل آورده و خانم ماریه کلود را به‌عنوان مدیر اجرایی پروژه معرفی کرد.  

مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری گفت: طی جلسه ۲۱ آذر ۱۴۰۰ که با حضور نام برده، مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری و مشاور بین‌الملل سازمان توسعه تجارت سازمان یاد شده برگزار شد؛ ضمن تاکید بر لزوم جلب مشارکت حداکثری بخش خصوصی در اجرایی شدن استراتژی‌ها، مقرر شد؛ اهم برنامه‌های اقدام قابل اجرا از سوی این وزارتخانه تعیین و اعلام شود.

در پایان مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری ضمن تقدیر و تشکر از نمایندگان سازمان توسعه تجارت و ITC برای همکاری در تدوین سند استراتژی ملی صادرات در بخش گردشگری، آمادگی کامل معاونت گردشگری را در حمایت از این پروژه برای رسیدن به نتایج مطلوب اعلام کرد.

برچسب‌ها سازمان توسعه تجارت ایران گردشگری مركز بين المللی تجارت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان توسعه تجارت ایران گردشگری مركز بين المللی تجارت سازمان توسعه تجارت ایران گردشگری مركز بين المللی تجارت سازمان توسعه تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۴۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبادلات تجاری ایران و‌ سریلانکا دوباره برقرار شد

مدیر کل دفتر شبه قاره هند سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به از سرگیری تبادل تجاری ایران و سریلانکا، گفت: تهاتر پول نفت ایران با چای سریلانکا، زمینه‌ای برای از سرگیری مبادلات تجاری بین دو کشور فراهم آورد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزارای تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان توسعه تجارت ایران، هادی طالبیان مقدم، تهاتر پول نفت ایران با چای سریلانکا، زمینه‌ای برای از سرگیری مبادلات تجاری بین دو کشور دانست و افزود: تحریم‌های ظالمانه علیه ایران بامشکلات مالی و عدم ایفای تعهدات مالی سریلانکا مصادف شد از این‌رو از چندی پیش ساز و کارهای مختلفی برای وصول مطالبات معوقه حاصل از فروش نفت خام ایران به سریلانکا پیگیری و دنبال شد تا اینکه در نهایت در سال گذشته تهاتر چای با پول نفت در دستور کار دو کشور قرار گرفت.

بنا به اظهارات وی؛ ایران در پروژه "اوما اویا" ( پروژه سدسازی و تونل‌سازی در سریلانکا) نقش کلیدی ایفا کرد و این موضوع خاطره خوبی از ایرانیان در ذهن سریلانکایی‌ها ایجاد کرد؛ در این پروژه انتقال فناوری،عملیات مهندسی، ساخت، نصب، راه‌اندازی و... توسط ایرانی‌ها انجام شد. هرچند پیش از این نیز شرکت‌های دیگری از ایران در زمینه برق‌رسانی به روستاهای زیادی از این کشور نقش مهمی داشته‌اند.

طالبیان‌ مقدم با اشاره به سفر هیات بلندپایه دولتی سریلانکا به ایران، تصریح کرد: ماهیندا آماراویرا وزیر کشاورزی و زراعت سریلانکا، در سفر به ایران با مقامات دولتی و بخش خصوصی ایران از جمله محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی و عباس علی‌آبادی وزیر صمت دیدار و گفت‌وگو کرد.  

به گفته مدیر کل دفتر شبه قاره هند سازمان توسعه تجارت ایران؛ وزیر کشاورزی سریلانکا از چند مزرعه نمونه ایرانی مانند مزرعه پرورش قارچ، توت فرنگی،کارخانه‌های لبنیات و دامداری‌های ایرانی بازدید و در زمینه همکاری‌های دوجانبه با ایرانیان تبادل نظر کرد.

همچنین وی در همایش مشترکی که با همکاری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران، معاونت ماشین_آلات و تجهیزات وزارت صمت، و دفتر شبه قاره هند (آسیای جنوبی) سازمان توسعه تجارت برگزار شد نیز شرکت کرد و در پایان جلسه به پرسش‌های تجار ایرانی و خارجی حاضر در جلسه پاسخ داد.

این مقام مسئول با اشاره به بازدید وزیر کشاورزی سریلانکا و هیاتی از تجار سریلانکایی از ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو2024)، تصریح کرد: دستاوردهای حضور وی در ایران را می‌توان در ملاقات با مقامات رسمی، تبادل نظر و جمع‌بندی در خصوص احیای کمیته تجاری مشترک دو کشور، پیگیری تشکیل کمیسیون اقتصادی مشترک، برگزاری نمایشگاه‌های مشترک، تبادل هیات‌های تجاری، آموزش تجار و صنعتگران، تاکید و تایید بر استفاده از ظرفیت‌های شیلات، ماهیهای تزئینی، میوه‌های استوایی، سنگ‌های قیمتی، توتون و تنباکو و برندسازی مشترک، گردشگری سلامت، مصالح ساختمانی و زیرساختی، فناوری اطلاعات و توسعه زیرساختهای مرتبط، انرژی، صدور خدمات فنی و مهندسی و ... . خلاصه کرد.

وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت گذر راه (کریدور) جنوب- شمال از مسیر چابهار به آسیای‌ میانه نیز مورد اشاره و تاکید طرفین قرار گرفت.

طالبیان‌ مقدم با تاکید بر لزوم توسعه صادرات ماشین‌آلات کشاورزی به سریلانکا، افزود: ایران ظرفیت خوبی در تولید کمباین، تراکتور، کودهای شیمیایی، هوشمندسازی گلخانه‌های صنعتی، اصلاح و بهبود بذر دارد و سریلانکایی‌ها نیز خواهان بهره‌گیری از این توان هستند؛ همچنین در این سفر پیشنهاد موافقت‌نامه و فعالسازی تجارت ترجیحی بین دوکشور و راه‌اندازی خط هوایی مستقیم نیز مطرح شد.  

به گفته وی؛ دو طرف بر لزوم ارتباط پولی و بانکی و راههای انتقال پول تاکید و اتفاق نظر داشتند. همچنین این مقام مسئول در پایان بیان کرد: طرفین توافق کردند عدد تجارت دو کشور را در بازه زمانی 5 ساله حداقل 2 برابر افزایش بدهند؛ به نظر می‌رسد سریلانکا دروازه ورود ایران به شرق آسیا و ایران دروازه ورود به غرب و آسیای غربی برای سریلانکا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه ماه آینده
  • عملیات اجرایی بنادر جدید لنگه و مکران آغاز خواهد شد
  • صدور مجوز تاسیس و فعالیت مرکز تجاری ایران در نروژ
  • صادرات ۲۰۰ میلیون پوند کالا و خدمات ایران به انگلیس در ۲۰۲۳
  • مبادلات تجاری ایران و‌ سریلانکا دوباره برقرار شد
  • جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • سازمان توسعه تجارت سیاستگذار صنعت نمایشگاهی یا حامی یک سایت نمایشگاهی
  • صدور مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ
  • مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ صادر شد
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟